TIETOSUOJASELOSTE
Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytämme ja suojaamme sekä mahdollisuuksistasi vaikuttaa Sinua koskevien henkilötietojen käyttöön. Muokattu viimeksi: 21.08.2020 Voimassa alkaen: 01.08.2020
TIIVISTELMÄ Johnny’s Heist -ravintoloiden rekisterinpitäjänä toimii Ylinen Real Estate & Consulting Yrc Oy (Y-tunnus: 2193027-4). Rekisteriin kerätyt tiedot koostuvat asiakkaan itsensä ilmoittamista yhteystiedoista sekä automaattisesti kerättävistä käyttötiedoista. Tietoja käytetään palvelujen toteuttamiseen ja kehittämiseen. Tietoja ei luovuteta Johnny’s Heist -toimiluvan ulkopuolisille.
1. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME Voimme kerätä Sinusta tietoja, kun käytät verkkosivujamme, vierailet ravintoloissamme tai muutoin olet yhteydessä meihin. Keräämämme tiedot voidaan jakaa tietolähteen perusteella kahteen luokkaan: (a) itse meille antamasi tiedot ja (b) automaattisesti keräämämme tiedot. Voimme yhdistää ja yhdistellä meille antamiasi tietoja automaattisesti keräämiimme tietoihin. Antamasi tiedot Voimme kerätä meille antamiasi henkilökohtaisia tietojasi kuten etu- ja sukunimen, puhelinnumeron, lähiosoitteen, postinumeron, sekä postitoimipaikan. Voimme kerätä myös muita meille antamiasi tietoja. Automaattisesti kerättävät tiedot Voimme käyttää erilaisia menetelmiä kerätäksemme automaattisesti tietoja tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi, kun käytät verkkosivustoamme. Automaattiset menetelmät voivat sisältää evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita teknologioita. Automaattisesti kerättäviä tietoja voivat olla IP-osoitteesi, sijaintipaikkakuntasi, käyttämäsi selain, mobiililaitteesi tyyppi sekä palveluidemme käyttöön liittyvä toimintasi, kuten verkkosivustollamme vierailemasi sivut. Pääosa verkkosivustomme käyttöön liittyvistä automaattisesti kerättävistä tiedoista tallentuu vain väliaikaisesti. Voit estää evästeisiin perustuvan automaattisen tietojen keräämisen kytkemällä evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Pyydämme Sinua kuitenkin huomioimaan, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.
2. MITEN KÄYTÄMME KERÄÄMIÄMME TIETOJA Tietoja käsitellään esimerkiksi seuraavia tarkoituksia varten: • Johnny’s Heist tuotteiden tilaaminen • Tuotteiden toimittaminen • Mielipide- ja markkinatutkimukset • tuotteita ja palveluita koskevaan personoitu asiakaspalvelu ja kohdennettu asiakasviestintä ja palveluiden käytön seuranta • tietojen tilastointi ja käsittely • lainsäädännöstä johtuvien oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen • riskienhallinta ja väärinkäytösten estäminen Rekisteröityjen henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on Johnny’s Heist:in ja rekisteröidyn välinen sopimussuhde. Sopimussuhteen osalta henkilötietojen käsittely perustuu myös lakisääteisiin velvoitteisiin.
3. KERÄÄMIEMME TIETOJEN JAKAMINEN JA LUOVUTTAMINEN Emme myy henkilötietojasi ja luovutamme tietojasi vain siten, kuin tässä tietosuojaselosteessa on kuvattu. Tietojen luovuttamisessa noudatetaan voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä. Henkilötietojasi ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
4. TIETOTURVA Säilytämme tietojasi sähköisessä rekisterissä ja olemme huolehtineet asianmukaisista toimenpiteistä henkilötietojesi turvaamiseksi.  Rekisterin käyttö, tietojen muuttaminen ja käsittely vaativat käyttäjätunnistuksen ja suojatun yhteyden. Rekisterin käyttö on sallittu ainoastaan nimetyille henkilöille, joiden tehtävänä on järjestelmän ja asiakkuuksien ylläpito ja hallinta. Rekisteritiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja rekisterin käyttöä valvotaan.
5. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN Säilytämme keräämiämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tietoja voidaan pitää tarpeellisina tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta, ellei tietojen säilyttäminen tätä pidempään ole lain edellyttämää tai lain nojalla sallittua.
6. MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN Voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta ja tietosuojakäytäntöjämme ajoittain. Toivomme, että luet tämän selosteen säännöllisesti, jotta Sinulla on uusimmat tiedot tietosuojakäytänteistämme.
7. SINUN OIKEUTESI JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, poistoa tai täydennystä. Sinulla on oikeus turvautua muutoinkin kaikkiin tietosuojalainsäädännössä turvattuihin oikeuksiisi kuten oikeuteen käsittelyn rajoittamisesta ja käsittelyn vastustamisesta sekä oikeuteen siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Pyydämme Sinua kuitenkin huomioimaan, että tietojen antaminen, säilyttäminen ja käsittely voivat tietyissä tilanteissa olla palvelun käyttöönoton tai käyttämisen edellytys.
8. YHTEYSTIEDOT Mikäli Sinulla on kysyttävää tietosuojakäytänteistämme tai haluat käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse: Yhteyshenkilö: Wiljam Peltomaa, epi.fi (Y-tunnus: 3144612-8) Sähköposti: wiljam.peltomaa@epi.fi
© 2020, Johnny's Heist